comfee MJ-HM30W115A Hand Mixer Instruction Manual

MJ-HM30W115A Hand Mixer

…is how I cook!MJ-HM30W115AHand MixerInstruction ManualIMPORTANT NOTE: For your safety and continued enjoyment of this product, always read the instruction Manual carefully before using.

CUPRINS

AVERTISMENT DE SIGURANPRECAUII IMPORTANTE DE SIGURANPentru a evita riscul de vtmare grav atunci când utilizai mixerul de mân, trebuie respectate msurile de siguran de baz, inclusiv urmtoarele.CITII TOATE INSTRUCIUNILE, PRECAUIILE DE SIGURAN l AVERTISMENTE ÎNAINTE DE A UTILIZA MIXERUL DE MÂN1 . Exist o posibil vtmare din cauza utilizrii necorespunztoare. V rugm s-l manipulai cu grij.2. Deconectai întotdeauna aparatul de la sursa de alimentare dac este lsat nesupravegheat i înainte de asamblare, demontare sau curare.3. Acest aparat nu trebuie utilizat de copii. Nu lsai aparatul i cablul la îndemâna copiilor.4. Aparatele pot fi utilizate de persoane cu capaciti fizice, senzoriale sau mentale reduse sau fr experien i cunotine dac li s-a acordat supraveghere sau instruciuni privind utilizarea aparatului într-un mod sigur i dac îneleg pericolele implicate.5. Copiii nu trebuie s se joace cu aparatul. 6. Oprii aparatul i deconectai-l de la sursa dealimentare înainte de a schimba accesoriile sau de a v apropia de piesele mobile în timpul funcionrii.1

IMPORTANTI ISTRUZIONI DI SICUREZZA7. Acest aparat este destinat s fie utilizat în aplicaii de uz casnic i similare, cum ar fi:– Spaii de buctrie pentru personal în magazine, birouri i alte medii de lucru;– Case de vacan; – De ctre clienii din hoteluri, moteluri i alte mediide tip rezidenial; – Medii de tip cazare i mic dejun. 8. în cazul în care cablul de alimentare estedeteriorat, acesta trebuie înlocuit de productor, de agentul su de service sau de persoane calificate în mod similar pentru a evita un pericol. 9. Acest aparat este conform cu Regulamentul CE 1935/2004 privind materialele.PSTRAI ACESTE INSTRUCIUNI. ACEST APARAT ESTE DESTINAT NUMAI PENTRU UZ CASNIC.Atenie:Nerespectarea oricreia dintre msurile de protecie importante i instruciunile importante pentru utilizarea în siguran constituie o utilizare incorect a mixerului dvs. de mân, care poate anula garania i poate crea riscul de vtmare grav.

DATELE TEHNICE ALE APARATULUI

Denumire aparat Mixer de mân

Nr. model MJ-HM30W115A

Tensiune nominal220-240V~

Frecven nominal50/60Hz

Putere nominal130W

2

DESCRIEREA APARATULUI3

CURAREA I ÎNTREINEREAAtenie:4

INSTRUCIUNI DE UTILIZARE5

INSTRUCIUNI DE UTILIZAREAtenie: 6

INSTRUCIUNI DE UTILIZARE GHID DE REPARAII7

GHID DE REPARAII8

GHID DE REPARAIIDiagrama de circuitProtejarea mediului9

S.C. MARELVI IMPEX S.R.L. Calea Cernauti, nr. 114, Radauti, 725400, Suceava, Romania office@marelvi.roMade in China

[xyz-ips snippet=”download-snippet”]


Posted

in

by